Smoky Honey spare ribs

Een geweldige BBQ-saus & klaar in een wip!

INGREDIËNTEN

  • 1 gekruide spare rib

  • 50 gram ongezouten boter

  • 200ml ketchup

  • 80ml honing

  • sap van een halve limoen

  • 80ml van de Rascal Smoky Chilli Sauce

  • Verse koriander om te garneren.

WERKWIJZE

  1. Laat de boter smelten in een pannetje en doe de rest van de ingrediënten erbij.

  2. Breng de saus even aan de kook en zet dan op een laag vuurtje.

  3. Smeer de ribs aan beide kanten in met de saus en gril de ribs aan beide kanten zodat de saus iets karameliseert. Overdrijf niet, niemand houd van zwarte ribbetjes ;-).

  4. Snij de spare ribs per rib en serveer met de verse koriander.

Previous
Previous

Pitta met smoky chilly & pickled red onion

Next
Next

Miso noedelsoep met sweet chilli voor 2 personen