Pitta met smoky chilly & pickled red onion
Wat extra pit & klaar in een wip!
INGREDIËNTEN
4 pitta broodjes
250g fijne reepjes kippenfilet
1 wortel,
1/8 rode kool
1/8 witte kool
1 teentje knoflook
2 el Griekse yoghurt
Peper & Zout
Verse koriander
WERKWIJZE
Bak de kippenreepjes krokant in de pan
Toast de pitabroodjes, rasp de wortel
Snij de rode en de witte kool in fijne slices
Hak de koriander grof, pel en plet de knoflook.
Meng de koriander en de knoflook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper & zout.
Laat wat Pickled Red Onion uitlekken
AFWERKING
Vul de pitabroodjes met de kippenreepjes, de geraspte wortel, de Pickled Red Onion, de witte & rode kool en de Griekse yoghurt.
Werk af met een touch of Smoky Chilli