Loaded Nacho's
Voor een stevige portie
INGREDIËNTEN
200 gram nacho’s (de ronde van Santa-Maria zijn echt top!)
1 pot Chunky tomato salsa
50 gram zure room
1 limoen
gepekelde jalapeño schijfjes
een paar blaadjes koriander
WERKWIJZE
1) Vul je schaal met nacho’s
2) Schep een paar grote lepels Chunky Tomato Salsa over de nacho’s
3) Schep met een koffielepel enkele toefjes zure room over de schaal
4)Werk af met gepekelde jalapeño’s (if you like it hot) en een paar blaadjes koriander
5) Strooi tot slot ook limoenzeste over het geheel voor een lekkere fraicheur
PS: Heb je liever hot nacho’s? No worries, Plaats de nacho’s even in de oven en strooi er wat cheddar kaas over (Je kan hier ook chili con carne aan toevoegen).
Volg nu de instructies vanaf stap 2, You’ve got this!
Met dank aan Niels Wyckstandt, oprichter Rascal tastebuddies