Broodje falafel met smoky chilli

falafel.jpg

Voor 2 personen 

INGREDIËNTEN

  • 2 pitabroden

  • 8 falafels

  • 1/8 rode kool, 1 wortel, ½ rode ui, 1/8 witte kool, 1 teentje knoflook, enkele takjes koriander

  • 2 el Griekse yoghurt, olie om te bakken, peper en zout.

WERKWIJZE

  1. Toast de pitabroodjes, rasp de wortel.

  2. Snijd de rode en witte kool fijn. Pel en snijd de ui in ringen. Hak koriander grof. Pel en plet de knoflook, meng onder de yoghurt.

  3. Kruid de yoghurt met peper en zout.

  4. Bak de falafels in een braadpan met olie goudbruin.

  5. Vul het broodje en werk af met smoky chili.

Met dank aan Niels Wyckstandt, oprichter Rascal tastebuddies

Previous
Previous

Zuurdesemtoast met je favoriete beleg en chunky piccalilly

Next
Next

Sweet, sweet taco’s…